KIZ ARKADAŞIMA NE HEDİYE ALABİLİRİM?

Erkeklerin hayatta en zorlandığı konulardan biride KIZ ARKADAŞIMA NE HEDİYE ALABİLİRİM olmuştur? Yada acaba beğenirmi? ne tepki verir?

Arkadaşlar öncelikle şunu bilmemiz gerekli bir bayanı mutlu etmek çok kolay ve bir okadar zordur. Niçin, kolaydır çünkü bayanlar küçücük şeylerden mutlu olabilen varklıklardır okadarki bir çikolata bile yeterlidir.yani çok kasmaya gerek yoktur onu mutlu etmek için sadece beynen ve kalben yanında olmak yeterlidir. 

Gerektiğindede çikolata küçük bir hediye işimizi çözer. ama birde zor kısmı var beğenmeyen tiribe giren hoşnutsuz bir bayan işte ozaman korkun. Bunun birçok sebebi var elbette;erkeklerin kendi aralarında tabir ettiği kız tiribi mevzusu,çekekmeme,kıskançlık ve onda var bende niye yok bizi bitiren tam olarak budur işte.kızların kendi aralarındaki hallerin kıskançlıkların bize yansıması, böyle birşey varsa kurtuluşu 2 yol var, ya en uç kimsede olmayan hediyeler alınacak yada marjinal olunup olaydan en az mağduriyetle kurtulucaz bunlar neler olabilir;pahalı, çanta,kaban,cüzdan,kıyafet,tek taş, beştaş,makyaj setleri önemli vb.


arkdaşlar bunları alırken dikkat edilmesi gereken konu ise mümkünse türünün tek örneği olmalı.

Küçücük hediyelerden mutlu olan gözünüzün içine bakan bayanlar ise baş üstünde tutulmalı asıl güzel şeyleri hakedenler onlardır ama onlara büyük bişey yamaya gerek yoktur.onlara ne alsanız mutlu olurlar düşünüldüğünü bilmek yeter onlara. Onlarada marjinallikle yaklaşalım işte en güzelleriyle;





Sonuç olarak arkadaşlar öncelikle hediye alacağımız kişinin kişiliğini belirleyelim ve neyden daha çok tatmin olacağını bulalım ve ona en uygun hediyeyi alıp mutlu olması karşısında hayatımızın hazzını yaşayalım. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

çok uluslu şirketler

2007-2008 krizi

KALKINMAYI ETKİLEYEN FAKTÖRLER